Vil du lære mer om bruk av sosiale medier?

NHF Øst inviterer alle medlemmer av SAFO Øst til kurs i bruk av sosiale medier! Vi lærer litt om hvordan vi kan og bør bruke sosiale medier i vårt organisasjonsarbeid for å holde kontakt med medlemmene, og for å informere utad om vårt arbeid. Kurset holdes den 3.- 4. februar, på Scandic hotell, Asker.
11. januar 2017

Når?
3.-4. februar 2017, 16.00-16.00.

Hvor?
Scandic hotell, Asker.

Hvem?
Alle medlemmer av SAFO Øst (NFU Akershus, NFU Østfold, NHF Øst).

Hva?
Vi skal blandt annet lære litt om:

Hjemmesider: hvordan kan de se ut, hva bør de inneholde, hvor ofte må de oppdateres, egne sider for tillitsvalgte osv.

Facebook: forskjell i innhold mellom Facebook og hjemmeside, hvordan opprette grupper, hvordan legge ut innlegg, lage og legge ut filmsnutter, bruk av åpne og lukkede grupper, hvordan hente ut data om hvilke innlegg som leses mest, kjøp av ekstra utsendelser m.m.

Twitter, instagram og blogg: hva er dette og hvordan brukes det. Trenger vi bruke Twitter og blogg?

E-post: hvordan gjøre din melding synlig blant alle de andre meldingene, opprette gruppesendinger, design på møteinvitasjoner o.l.

Litt generelt skal vi også snakke ombudskap og ønsket profil, hvordan være målrettet og tydelig. Kursinnholdet vil også utformes etter ønsker og kunnskapsnivået til deltakerne.
Påmelding innen 22. januar 2017.

Elektronisk påmeldingsskjema ved å klikke på denne lenken https://easyfact.no/reply/vxxtklzglz

Egenandel på kurset er kr. 500. Faktura sendes til ditt lokallag om ikke annet er avtalt. Husk å avklare dette med ditt lokallag før du melder deg på.