Ungdomsarbeidet i 2016

I 2016 startet ungdomsarbeidet i region Øst opp for fullt. Med et helt nytt NHFU lag har det vært masse aktivitet, takket være drahjelp fra lokallagene i NHF Øst.
22. desember 2016

I året som har gått har satsningen på ungdomsarbeidet i Øst vært i fokus. Takket være et fotokurs arrangert i våres, kom ungdomsarbeidet i gang. Med flere engasjerte ungdommer i spissen fikk vi før sommeren valgt inn et nytt NHFU Øst styret – det første på flere år.

Vi har et engasjert og uredd styre som har store ambisjoner for aktiviteter og som stadig vekk er å se på trykk i Aftenposten (se noen eksempler på dette nederst på siden).

Ungdomsarbeidet kommer ikke av seg selv, men har vært og er helt avhengig av støtte fra NHFs lokallag. Dette har ungdommene i Øst vært så heldige å få i løpet av året. Ikke bare setter de stor pris på den støtten og hjelpen de får fra flere engasjerte medlemmer, men de har også fått økonomisk støtte fra flere av NHFs lokallag, til å drive ungdomsarbeidet videre.

Mer informasjon om NHFU Øst og styret vil etter hvert bli publisert under en egen fane under «Om oss i NHF Øst».

NHFU Øst har også sin egen facebook side, og vi anbefaler deg å følge den for å få med deg det som skjer. Lenken til siden finner du her: https://www.facebook.com/nhfuost/ 

 

«Et tilrettelagt hverdagseventyr», Ida Hauge Dignes(23.05.2016).

«Vi svarer den berusede mannen: «Ja, vi kan ha sex selv om vi sitter i rullestol», Ida Hauge Dignes (21.09.2016).

«Syk ungdom er fortsatt ungdom», Ida Hauge Dignes (11.11.2016).

«Regjeringen vil ta fra meg friheten for å spare penger», Camilla Stenersen (8.12.2016).