Paragolf i Sarpsborg

19. juni klokka 17.00 – 20.00 er det åpen introduksjonsdag i paragolf i Sarpsborg. Arrangementet passer både for de som aldri har prøvd golf før og de som ønsker å komme i gang igjen etter et opphold. Familie og venner er også velkomne.
11. juni 2018

Paragolf: Åpen introduksjonsdag for funksjonshemmede.

Borregaard Golfklubb, tirsdag 19. juni.

Cecilie Lundgreen og Borregaard GK inviterer til åpen introduksjonsdag for funksjonshemmede. Deltakelse passer både for de som aldri har prøvd golf tidligere, og de som ønsker å komme i gang igjen etter et opphold.

Se hele invitasjonen her.

Kl. 17.00 - 20.00:

- Åpen introduksjonsdag er for funksjonshemmede i alle aldere - familie og venner er også velkomne!
- Under veiledning av Cecilie Lundgreen som er utdannet golftrener (og daglig leder i Borregaard GK) kan du prøve golf på driving range og putting green. Klubben stiller med nødvendig utstyr.
- Klubben informerer om veien videre, og hvordan du/dere kan komme i gang med golf i Borregaard GK.
- Pølser til alle! 

Åpen introduksjonsdag finansieres av Extrastiftelsen gjennom prosjektet "Hekta på golf?!", som er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Golfforbund og Norges Handikapforbund. Deltakelse er gratis.


Spørsmål

Eventuelle spørsmål kan rettes til Borregaard GK ved Cecilie Lundgreen på tlf. 934 57 500 eller e-post post@borregaardgk.no

Påmelding

For å få en viss oversikt over hvor mange som kommer, ønsker vi at du melder deg på til Borregaard GK ved Cecilie Lundgreen på tlf. 934 57 500 eller e-post post@borregaardgk.no

Frist for påmelding er søndag 17. juni.

Rakk du ikke å melde deg på? Møt opp likevel!