Ny organisasjons- og ungdomskonsulent

NHF Øst har fått en ny organisasjons- og ungdomskonsulent fra og med juni 2016!
28. juni 2016

Gyda har utdannelse og erfaring som passet midt i blinken for NHF Øst. Hun startet i jobben 6/6-16, og har allerede kommet godt i gang med flere av sine oppgaver.

Noe er hjelp og avlastning til løpende organisasjonsarbeid på regionskontoret, men Gyda vil bruke mesteparten av sin tid til på nye oppgaver, eller oppgaver som NHF Øst ønsker å gjøre bedre. Gyda skal bl.a. arbeide med å gjøre vår informasjon bedre på Facebook, nettside og medlemsblad, og hun skal etter hvert ta tak i organiseringen av regionens likepersonarbeid.

Den aller viktigste oppgaven for Gyda er ungdomsarbeidet. Hun skal ikke være leder for ungdommen, men hjelpe unge medlemmer til selv å lede arbeidet for og med unge i vår region.

Gyda vil bidra til å lage treffpunkter hvor unge fra vår region, og naboregionene, får mulighet til å lage et miljø for sosialt samvær og utvikling av interessepolitiske aktiviteter.

Vår nye konsulent er foreløpig ansatt for 1 år. Gyda kan kontaktes på e-post: gyda.nullmeyer@nhf.no eller tlf. 468 40 025

Flere nyheter
 • RegionNytt 02/19
  03. juni 2019
  Kjære lesere av RegionNytt 2019 og andre følgere av NHF Øst. Endelig er nyeste utgave av RegionNytt på vei ut til dere. Som alltid er bladet også tilgjengelig her på våre nettsider.
 • Vikennytt
  31. mai 2019
  Etableringen av Viken, vårt nye store felles fylke nærmer seg. Nedtellingen er i gang og når du leser RegionNytt 2/2019 er det kun rundt 190 dager igjen. Tekst: Sverre Bergenholdt. Først publisert i RegionNytt 02/19
 • Nytt regionstyre for 2019-2020
  08. april 2019
  På NHF Øst sitt årsmøte den 6. april ble regionens styre for perioden 2019-2020 valgt. Halve styret var på valg og det ble en del gjenvalg, men også noen nye ansikter. Vi gratulerer både gjenvalgte og nyvalgte styremedlemmer. Og vi takker avtroppende tillitsvalgte med innsatsen i perioden som har vært.
 • Påmeldingslenker til årets kurs
  08. april 2019
  Nå har vi gått over til et nytt påmeldingssystem for å bedre ivareta våre medlemmers personvern i håndteringen av påmeldingsskjema. Nye lenker for alle årets kurs ligger nå ute på nettsiden.
 • Velkommen til kortkurs med NHF Oslo
  19. mars 2019
  På Oslo-kontoret jobber tidligere tillitsvalgt Elisabeth Wilhelmsen som er sosionom, og som åpner kontordøra for medlemmer som trenger «hjelp til selvhjelp». Hun tilbyr å hjelpe gamle og nye medlemmer i NHF Oslo med søknader, klager og andre problemstillinger de har i forhold til hva de kan ha krav på, og tjenestetilbudet generelt. Nå inviterer hun til kurs!
 • Kurskatalogen 2019
  05. mars 2019
  Endelig er kurskatalogen for 2019 kommet. Her finner du kurstilbudt til både deg som er NHF Øst-medlem og SAFO Øst-medlem. Noen av kursene våre er også åpne for deltakere fra andre regioner.
Flere artikler