FN-dagen 2018

3. desember vel gjennomførst og bak oss for i år. Vi markerte FN-dagen for mennesker med nedsatt funksjonevne over hele landet og i vår region var markeringen i Fredrikstad.
04. desember 2018

Dagen i dag er litt som første juledag. Mange er litt tomme og slitene, men også optimistiske, fornøyde, stolte og imponerte. Vi på kontoret i Øst er kanskje først og fremst stolt og imponert. Imponert over den innsatsen som noen av dere la ned før og undergårsdagens arrangement. Imponert over alle dere som trosset (dritt)været for å gå i fakkeltog i Fredrikstad. Imponert over appelanter, debattanter, arrangører og medhjelpere. Og så stolte over at region Øst stilte opp og bidro til å gjøre 3. desember til NHF sin dag - til VÅR dag. 

Tusen takk til NHF Fredrikstad, NHFU Øst, SAFO Øst, NFU v/ Karianne Hjørnevik Nes, Uloba v/ Anneth Nielsen, Skeiv Ungdom i Fredrikstad v/ Kristoffer Lorang Mathisen, Mari Storstein, Sunniva Ørstavik og ikke minst til alle dere andre, som møtte opp og gjorde dagen til det den var :) 

FN-dagen

Vi gleder oss allerede til 3. desember 2019. Da skal vi møtes igjen, til fest og protest! Håper du også gleder deg. I mellomtiden kan du se tilbake på gårsdagen, som ligger streamet på våre Facebooksider