Årets vakreste eventyr!

I slutten av juni samlet omtrent 40 NHFUere fra hele landet seg i Bergen. Klare for årets Storbyweekend. Det ble en helg med latter, vennskap, læring, utfordringer, erfaringer og ny giv til å fortsette arbeidet etter en vel fortjent sommerferie. Vi var noen nye, noen "gamle", noen internasjonale gjester og et par ansatte. Sammen hadde vi en fantastisk helg. Det har Annette Tranøy, organisasjonskonsulent i NHF Sørvest, leder av NHFU Sørvest og ikke minst arrangøren bak årets Storbyweekend, skrevet litt mer om.
28. juli 2017
Da er Storbyweekend øve for denne gang og alle har reist kvart til sitt. Dette har vert ei innholdsrik og minnerik helg. Meg og Vigdis var litt tidlige på hotellet, så vi tok i mot deltakarane når dei kom ein etter ein. Noen heseblesande, for kvifor hadde vi lagt overnattingen til hotellet som låg på toppen av byens bratteste bakke?! Ja jo, beklager det. Men hotellet fyltes no opp med latter og smil fra første sekund, så dette lovde godt.

Linn Marie Talseth og Camilla Stenersen
Bilde: Linn Marie Talsethagen (NHFU Nord-Norge) og Camilla Stenersen (NHFU Øst).

Vi starta helga torsdag på litteraturhuset der vi fekk noen gode ord av vår kjære NHFU-ledar Marianne etterfulgt av våre nye venner fra Fedoma som hadde tatt veien fra Malawi. Videre fekk vi et innspirerande foredrag av Bevegelsesbegeistring og ein knall avsluttning av At Group med Andreas Aase Løseth i spissen. (Alt kan sjåast på var Facebook-side).

Bevegelsesbegeistring ved Marit og Miriam
Bilde: Bevegelsesbegeistring ved Miriam Ormøy Ibsen og Marit Grimsrud (NHFU Øst/Agder).

Fredag våkna vi opp til regn, men som kjent så er det ikkje dårlig vær, bare dårlig klær. Så vi kledde på oss og tok turen til Fløien. Sikta på toppen var vel heller så som så, men inne i kafeen var det godt og varmt, god stemning, mat og drikke var det der og. Så turen blei koselig den. På kvelden var på Peppes å spiste middag. Her fekk vi og info om likepersonsarbeid og gitt ein hilsen til Fedoma.

Sandra fra Fedoma og Hawkilara fra NHFU.
Bilde: Sandra (Fedoma) og Hawkilara Axelsen (NHFU Trøndelag).


Laurdag var det klart for Funkisdagen som gikk av stabelen på festplassen. Dette er et arrangement som vises at alle har ein likeverdig plass i samfunnet. Vi sto på stand, fekk med oss konsertene og all den gode stemninga som var der. Tamarin Varner ble kåret til årets funkis, noe som var veldig velfortjent! Sola var til og med framme ein periode. På kvelden fekk ein del av oss styling før det var tid for middag.

Årest Funkis Tamarin Varner.
Bilde: Årest Funkis Tamarin Varner (NHFU Oslo).

Søndag var heimreisedag. Denne dagen blei det delt ut ekstra mange klemmar og felt nokre tårer. For makan for ein god gjeng vi i NHFU er!
Det har vore ei god helg med mange flotte menneske, det har vært kjekt å treffe gamle venner igjen men og har vi fått nye venner. Sjølv om det har regna kvar dag har detta blitt til solskinn gjennom smil, latter og et fantastisk samhald.

Gruppebilde av deltakerne på Storbyweekend 2017.
Storbyweekend 2017.