Flere artikler
 • Paragolf i Sarpsborg
  11. juni 2018
  19. juni klokka 17.00 – 20.00 er det åpen introduksjonsdag i paragolf i Sarpsborg. Arrangementet passer både for de som aldri har prøvd golf før og de som ønsker å komme i gang igjen etter et opphold. Familie og venner er også velkomne.
 • Regionstyret i NHF Øst
  11. juni 2018
  Vet du hvem som er leder av NHF Øst sitt regionstyre? Eller hvordan du får tak i 2. nestleder hvis du har noen saker du vil ta opp? Her får du full oversikt over NHF Øst sitt regionstyret.
 • Ny utgave av RegionNytt
  11. juni 2018
  Nå har en ny utgave av vårt medlemsblad, RegionNytt, kommet. Du kan som vanlig lese det her på våre nettsider.
 • Kurs i NHF Øst: Rettigheter til hjelpemidler, tjenester og servicehund
  26. april 2018
  Vi ønsker velkommen til et nytt kurs i regi av NHF Øst. Denne gangen vil vi invitere til kurs om dine rettigheter når det kommer til hjelpemidler, tjenester og ikke minst servicehund! Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til å melde seg på- merk påmeldingsfrist den 3. mai.
 • Kurs i NHF Øst: Utviklingskurs for likepersoner
  04. april 2018
  Vi ønsker velkommen til et nytt kurs i regi av NHF Øst. Denne gangen vil vi invitere til utviklingskurs for likepersoner som ønsker litt informasjon, faglig påfyll eller inspirasjon. Kurset er for likepersoner, eller de som ønsker å vite mer om vårt likepersonarbeid. Merk at påmeldingsfristen er den 13. april.
 • Kurskatalogen 2018
  23. mars 2018
  Nå er kurskatalogen for 2018 ute og det er mange spennende kurs for NHF Øst og SAFO Øst. Det kan oppstå endringer i kurskatalogen i løpet av året. For å være sikker på at du har den siste oppdaterte informasjonen kan det være lurt å ta en titt her. 
 • Kurs i NHF Øst: Bil med NAV-tilskudd
  23. mars 2018
  Vi er klare for nytt kurs i NHF Øst og denne gangen er det bil med NAV-tilskudd som står på agendaen. Vi ønsker velkommen til kurs og merker at påmeldingsfristen er 26. mars.
 • For tillitsvalgte
  15. mars 2018
  Nå har vi fått en ny fane, helt øverst på nettsiden, som heter For tillitsvalgte. Her skal du som tillitsvalgt finne alt fra nyttig informasjon, til maler og skjema som du trenger i den daglige driften av lokallagene.