Flere artikler
 • Kurs i NHF Øst: Utviklingskurs for likepersoner
  04. april 2018
  Vi ønsker velkommen til et nytt kurs i regi av NHF Øst. Denne gangen vil vi invitere til utviklingskurs for likepersoner som ønsker litt informasjon, faglig påfyll eller inspirasjon. Kurset er for likepersoner, eller de som ønsker å vite mer om vårt likepersonarbeid. Merk at påmeldingsfristen er den 13. april.
 • Kurskatalogen 2018
  23. mars 2018
  Nå er kurskatalogen for 2018 ute og det er mange spennende kurs for NHF Øst og SAFO Øst.
 • Kurs i NHF Øst: Bil med NAV-tilskudd
  23. mars 2018
  Vi er klare for nytt kurs i NHF Øst og denne gangen er det bil med NAV-tilskudd som står på agendaen. Vi ønsker velkommen til kurs og merker at påmeldingsfristen er 26. mars.
 • For tillitsvalgte
  15. mars 2018
  Nå har vi fått en ny fane, helt øverst på nettsiden, som heter For tillitsvalgte. Her skal du som tillitsvalgt finne alt fra nyttig informasjon, til maler og skjema som du trenger i den daglige driften av lokallagene.
 • Ny utgave av RegionNytt!
  15. mars 2018
  Nå har årets første utgave av RegionNytt kommet ut i postkassa til alle våre medlemmer.
 • NHF Øst kurs: Sosiale medier
  09. januar 2018
  NHF Øst vil gjerne invitere alle medlemmer i SAFO Øst (NFU, NHF og FNDB) til kurs om sosiale medier. Vet du «alt» om bruk av Facebook og andre sosiale medier, er ikke dette kurset noe for deg. For alle oss andre som kan litt eller nesten ingenting, men som trenger å lære mer - er dette kurset nyttig.
 • Et liv i endring
  07. desember 2017
  I siste utgave av Regionnytt har vi trykket et utdrag fra et intervju med Grete Elise Dahlen Fjellgaard. Intervjuet i sin helhet kan du lese her. Grete Fjellgaard har lenge vært et aktivt medlem som har bidratt med mye både lokalt i LKB Østfold og i NHF Øst. Nå har hun med sitt prosjekt Saras stemme også åpent øynene våre for nye perspektiver og invitert oss med på en reise gjennom et liv i forandring. Det er på tide at vi blir litt bedre kjent med Grete.
 • Bli med på markering i Fredrikstad!
  04. desember 2017
  Norges Handikapforbunds lag i Halden/Aremark, Sarpsborg og Fredrikstad går sammen om en markering mot at ansvar for hjelpemidler skal overføres til kommunene og hjelpemidler tas ut av folketrygden. Det skjer i Fredrikstad 4. desember kl. 14 foran Rådhuset.